Behandling + priser

Specialer

Oplever du psykiske problemer og ønsker du hjælp til at blive sund og rask igen, så tager jeg imod klienter til psykoterapi. Terapien sker ud fra metoder i kognitiv adfærdsterapi og schemafokuseret terapi. Se specialeområder:

  • Speciale 1: Digital overforbrug hos børn og unge. Dækker ofte over andre udfordringer for den unge. Forældre + børn eller unge er velkommen til at henvende sig. Viden om de afhængighedsskabende systemer i hjernen, er vigtigt for at kunne hjælpe.
  • Speciale 2: Angst, depression, OCD og stresstilstande hos voksne (og unge incl. eksamensangst). Se beskrivelser af angst her på hjemmesiden. Effektiv terapi mod angsttilstande, stress og eksamensangst er kognitiv adfærdsterapi.
  • Speciale 3: Vedvarende udfordringer med ens personlighedsstruktur – at have udfordringer i samspillet med andre, at føle sig værdiløs, at føle sig usikker og ubeskyttet, at være konstant nervøs og på vagt. Her kræves der mere dybtgående terapi i form af schemafokuseret terapi.

Skriv uforpligtende mail til mmfenger@gmail.com – beskriv hvad du kæmper med og hvad du ønsker til hjælp til.


Forberedelse 

Terapitimer er dyre og kræver mental tilstedeværelse. Du skal derfor være parat til at gå i terapi, prioritere tid før terapien, tid til at fordøje terapien og tid til hjemmearbejde.

Priser og afbud

Har du booket en samtale kan du melde afbud seneste 24 timer uden beregning. Ved afbud derefter betales 50 % af taksten for en session.  Takster følger Dansk Psykologforening

Terapisamtale for private: 55 min. Pris 950 kr./ 75 min. Pris 1200 kr./ 90 min. Pris 1400 kr.

Terapisamtale for firma/CVR: 55 min. Pris 1150 kr./ 75 min. Pris 1400 kr./ 90 min. Pris 1600 kr.

Supervisionsgruppe for firma/CVR: 55 min. Pris 2000 kr./ 75 min. 85 min. Pris 2900 kr./ 110 min. 3700 kr.

Oplæg/foredrag for firma/CVR: Afhænger af opgave og forberedelse. Vejledende er 2000-3000 kr per time.